waiting outside the lines

hej, hej, hemskt mycket hej
dåligt med uppdatering här, men har aldrig något vettigt att skriva om. och inte heller några bilder och då är det ännu tråkigare.

igår hade jag planer på att kolla tre scooby-doo filmer. jag hann inte ens se klart den första innan jag somnade. och då var nog klockan kring sju på kvällen! jag kunde helt enkelt inte hålla mig vaken längre. försökte, men det var lönlöst. har dock vaknat nästan en gång i timmen under hela natten och morgonen, när jag vaknade vid fem på morgonen tänkte jag kliva upp, men tvingade mig till mer sömn när jag ändå kunde få sova mer. nåja, fortsatte vakna flera gånger men klev inte upp förrän elva typ. 16 timmar sömn, det klarar man sig bra på ;)

solen lyser ute och det är under -10 grader. men eftersom detta är min enda lediga dag tar jag den som det kommer. känner jag för att gå ut och göra nått så gör jag det, annars gör jag ingenting. fast första tanken var när jag skulle gå till stallet, även om jag tänkt vara stalledig idag ;)
faktiskt första dagen jag fått sova hur länge jag vill, på över 14 dagar. i två veckor har jag klivit upp senast sex på morgonen varje dag. gissa om det kändes skönt med denna lördag.

imorrn ska jag i alla fall till establo och rida ut med gurkis. längesen sist, ska bli mojs. kör barris och snabb galopp :) men ska dock sova länge innan det. fast satsa på att rida ut medans det är ljust och jag önskar sol då också, hihi.
nu har jag ordbajsat nog, hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide