the way i wanted



ni ska veta hur kul det är att mötas av kommentarer när man loggar in på bloggen :) minsta lilla sitter värsta fint. ska försöka bli bättre på att kommentera andras också.

skippade idrotten idag. det var intervaller, och jag hade bara skämt ut mig. sen missade jag bussen till matten, även om jag kom upp ur sängen långt innan klockan ringde. skulle till tandis två, väntade mig skjuts av mamma, men hon kunde inte komma. och jag hade aldrig hunnit gå dit, fan vad fail :(

ska promenera till stallet snart. pyssla på med djuren och sen hem och vara med hunden. idag är det också fettisdagen, mums med semla. men vi är fattiga i vår familj, så jag får ingen idag iaf. men jag överlever. tänkte faktiskt plugga idag, men hittade inte frågeställningspappret, i died. men nu har tjotti skickat dom åt mig, så det löser sig. hunnit städa igenom rummet också, satt alla grejor på plats och sånt. men ids verkligen inte bädda sängen. det är det värsta som finns, nästan ;) och nu har jag ett litet lakan i sängen och jag lyckas alltid sova bort det, hum.

well, nu ska jag gå vidare, adios

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide