we fall

pluggade som ett cp igår och höll på ganska länge. det fastade ytterst lite, men när jag lade undan boken kändes det som att jag hade en chans. haha, men imorse kunde jag en grej, fail. vaknade btw inte förrän tolv nångång, hade råkat ta för lång sovmorgon. men missade bara median. tur i oturen så vart det inge prov idag, först nästa torsdag. men då hinner jag plugga mera.



summer princess i sommras


råkade hoppa av bussen vid coop. inte så smart drag. flera timmar till ridningen ju. men nåja, fick snällt vänta på att klockan skulle ticka vidare. gjorde i ordning lector. hade han helt lös medans jag borstade och så snäll har han då aldrig varit. han rörde inte en fot. yähyä, kanske ingen bedrift för dom flesta, men jag är impad. fick sessan på lektionen. vi hoppade en liten bana. och då menar jag också enkel. fyra hinder, rakt, snett igenom, snett igenom, rakt. en runda i trav, inte så vackert. hon tar ju i som fan, väntade mig ett till steg på flera hinder, men då hade hon redan hoppat, hehe. galopprundan blev det lite mer hinder, räcken, stigsprång på kanske 75 cm. mycket bättre flyt, men jag kände mig fortfarande ganska dålig. kul att det börjar bli lite mer än bara pinnar på backen. kanske inte så högt, men det är en början. fast helst av allt hade jag velat typ gå i hoppgrupp eller nått i den stilen.

haha, det har tagit mig två timmar att färdigställa detta inlägg. hade något som jag ville skriva, men visste inte hur jag skulle formulera det. och medans jag funderat ett tag insåg jag att jag inte alls ville skriva det. haha, wierd.
nu ska jag göra .. ingenting, bara vänta på john b. godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide