watch him

gjort klart min ena artikel idag. kände mig nöjd med den. ganska mycket text, men även mycket bilder. finers. ska komma ihåg att skriva klart en krönika till på måndag. men jag har torka, vet inte alls vad jag ska skriva om, bläh.


fick välja häst på hkn idag. kände för att rida timpis, det känns som att det var längesen. jag kunde inte hitta min hjälm, den var spårtlöst försvunnen. var säker på att jag tryckt in den i loppans skåp, men fann bara vantarna. letade överallt, men det slutade med att jag fick ta min gamla. tur att den legade kvar i mitt skåp, jag som tänkt ta hem den. men nu stannar den där, oavsett hur mycket plats den tar, höhö.
det gick skitbra på lektionen. är supernöjd. galoppavsaktningarna var väl inte dom bästa till en början, men sen började jag fatta hur jag skulle göra. gud vad fin han är den där tiamo. han är så bra för självförtroendet alltså :) kände mig lite nöjd över sitsen också, den kändes stadigare, främst i galoppen. och då skänklarna, det kändes som att dom legade på plats. det har gått så jäkla bra på lektionen i onsdags, torsdags och fredags. härligt som fan. allt har ju inte vart perfekt, men dom saker som gått bra gjorde att jag är förjävla nöjd.
blev sen att jag plötsligt skulle rida olleboyboy. fick följa med sara och prismutt ut efter stigen en bit. vi var lite rädd att vi skulle träffa hälge eller hans kusiner (renarna), men vi hade tur. olle var hur snäll och duktig som helst. pallade bara till banken, sen vände vi hem. höll på frysa arslet av oss, och allt annat också. puckad man är så tänkte jag inte på att jag dissat långkallingarna, gah.
sen skulle åhult och jag promenera hem. men vi drog oss liksom. vi var runt lite överallt tills vi plötsligt fick skjuts. tjoho, så vi slapp gå hem i kylan. skönt. dock var det bara -12 då. huh, det som kändes så kallt.



lite halvträliga mobilbilder

nåväl, håller på frysa ihjäl här hemma. inge bra på tv så jag slår nog på en rulle. kanske tar ett kokhett bad efter det. imorrn ska jag rida ut kungen och hitta på nått med skruttan. kanske hoppar en dag med henne, spännande. nä, tack och hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide