this is killing me

varit hos tandläkaren idag. pratade bara med tandfen och så grävde hon i min mun. haha, har typ haft ett likadant samtal tidigare med henne, så denna gång visste jag vad jag skulle svara. haha, jag visste vad hon ville ha för svar ;) senil tant som glömt att hon frågat redan. nåja, jag är nog sveriges slarvigaste tandborstare. jag har aldrig tid på mornarna att stå och gnugga en kvart, höhö. men hon sa att jag hade så välborstade och fina tänder och att hon aldrig tyckt att jag har dålig munhygien eller nått sånt. wosch, vilka turtänder jag har fått. förutom att jag lagat omkring 6 hål det senaste året. plus att jag har cirka 12 påbörjade hål som blir riktiga hål om jag inte börjar missbruka flourskölj. vid intresse så kan jag fixa fram röntgen plåtarna på mina tänder, ring 0706376354. skämt åsido, men det var i princip min dag.

tog en walk home och skulle inte ha hunnit till någon av mina lektioner. så istället kollade jag gossip girl och påbörjade skins.

känner mig typ .. tom idag? kanske känns så när man bara ligger i sängen hela dagen och har gott om tid att fundera. skolkar från hästarna också. insåg att om jag inte haft olle och valle så hade jag bara behövt vara i stallet två gånger i veckan. yähyä. ska försöka få nått skolarbete gjort. har verkligen inget sug, som vanligt. fattar inte varför jag inte hoppade av skolan efter nian, sökte ett jobb och sen om jag ville plugga på komvux. this aint my thing liksom. äh, tjotjim 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide