You got me wrapped up

Tänkte bara säga att jag lever ;) Har inte så mycket annat att berätta för det har inte hänt desto mer på senaste. Men nu har jag i alla fall fått en kuse att ta hand om en vecka och det är trevligt. Eller ja, anledningen till att jag tar hand om den är ju inte trevlig, men har saknat att stalla ordentlig. 
Så idag har fixat och pysslat på med Ebbsiboy och motionerat honom i ridhuset. Skön kille som man gillar mer och mer för varje gång. Och han har massvis med man och svans som jag kan fläta och pyssla med, haha. Han har dock inte så mycket tålamod för luggflätor än, men det kommer han vänja sig vid efter ett par dagar med mig skulle jag allt tro ;)

 
Och om en vecka drar jag iväg en sväng. Trodde jag skulle vara borta värsta länge, det kändes som länge, men räknade ut att det bara var typ två veckor, haha. Kommer vara hemma julen, men sen hade jag tänkt dra igen, men vi får se hur det blir.
 
Lyckats bli sjuk såklart. Trodde nästan jag skulle klara mig, men nejdå. Har i alla fall lärt mig efter tusen år hur jag ska överleva förkyldningar lättare och inte bli helt däckad ;) Jag blöder alltid mycket näsblod när jag är förkyld och såklart började det forsa när jag satt i bilen, och samtidigt fick jag en nysattack, haha, inte så kul kombo. Så hann jag vara hemma i en kvart så började det forsa ur andra näsborren, onice ;) Haha, ja, det är sånt här som ni får läsa om när jag inte har mer att berätta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide