Hang around with robots

Hej, hej, hemskt mycket hej
Alltså känslan att ligga utsträckt i sin mysiga säng är obeskrivlig. Mina fötter var helt slut och min skalle var dödstrött efter dagens stallpass, hoff.
 
Utöver stallpasset har jag fixat åt pärlorna, skrittat ut barris i skogen på Patsy med Jenny och Olle. Hoj vad mysigt, superhärligt väder också. Och bästa Pirr var ju skötsammast förstås ;) Hon är så charmig lilla prinsessan.
 
 

Sen också haft Nobbe, så på em tog vi oss en ridtur. Började på hoppbanan, men det gick inte riktigt som det var tänkt, hehe. Han var så fjollig och rädd för allt möjligt. Han hoppade till hela tiden och kunde inte slappna av. Så fick avsluta i ridhuset och då gick det och få han mer avspänd. Kul att rida en så fin och välriden dressyrhäst ibland.
 
Har en känsla av att jag glömt något. Så det förvånar inte mig om någon kommer imorrn och berättar att det ena och det tredje har missats ;) Nåja, det viktigaste är jag pretty sure på att jag fixat.
 
Nä, hoff, nu ska jag bara ligga här i sängen tills jag somnar. Om jag måste förflytta mig så kommer jag göra det krypandes, haha. Kanske inte riktigt, men är helt halvdöd. Tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide