Voice of our generation

Hej, hej, hemskt mycket hej
Vaknade astidigt idag och förde bilen till verkstan. Hade ju som sagt tänkt börja dagen då, men jag ångrade mig då jag bara fått typ två timmars sömn. Vilade ett par timmar till när jag kom hem.
 
For till stallet. Badade Valle lite snabbt då PS varit så snäll och pissat på han. Mysiga hästar. Haha, och Valle hade spöat henne två gånger, men det brydde sig inte primadonnan om ;)
Sen gjorde jag iordning Uffe till lektion. Den här lektionen gick tusen gånger bättre än sist. Allt var en förbättring, skönt. Hade Camerons sadel denna gång och tycker den som passar oss mer. Den är lite högre bak också så då känns det som att den skjuter upp en och då blir det automatiskt att jag som sätter mig ner mer ordentligt och då är det lättare att rida ihop bakifrån. Haha, låter bara sjukt när man förklarar, men ja, det känns som att den sadeln är bättre :) Sen hade jag bättre inställning redan från början. Försökte hitta känslan och funderade verkligen på vad jag ville ha ut av det jag gjorde. Så Puffen var duktig.
 
Litet benrangel innan sommarn. Söt Puff ändå :)
 
Och från och med nästa vecka ska jag och i alla fall Lina och Soffi börja rida 17-18 istället. För då har dom fixat om i grupperna så dom som vill hoppa lite mer osv ska gå i den tidiga och dressyrtanterna får hålla sig till dressyr i vår gamla grupp. Åh, det låter helbra ju. Hoppas det blir så också :)
 
Haha, hemfärden vart upplevelsefylld. For med Amanda upp mot Fjällnäs. Ser ju sjukt bra nu ju, så när vi for förbi två tjommar vid en bil så kolla jag på ena lite halvt och när den kolla på mig såg jag att det var Hellner för fan. Och Amanda märkte inge, haha. Sen en minut efter det så ser hon dock en katt, hund .. nä, en räv på tågspåret och till och med den såg jag. Så ja, på tillbaka vägen fick A i alla fall se sin skididol ;) Hof, man blir ju alldeles starstruck. Haha, dock illa när han är minst lika intressant som en räv ;)
 
Imorrn blir det action. Far till Boden över helgen på ponnytävling. Ska bli najjan. Så nu måste jag duscha och packa det sistaste och se till att jag inte glömmer nå viktigt. Tjinghej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide