And I let you

Hej, hej, hemskt mycket hej
Är grymt bra på att vara vaken även om jag borde sova. Så somnade inte förrän vid 6 på morgonen på söndag. Men sen sov jag kan jag lova. Hörde när mamma kom hem, sen hörde jag när hon for på bingo, när hon kom hem och sen kollade jag på klockan och då var den 21.21. Fortsatte då sova och klev upp kring 2-tiden för att dricka lite vatten och sen gick jag till sängen igen. Då var det lite jobbigt att somna, men tänkte att jag lär väl vakna vid 7 så det blir perfekt. Yeah rigth, jag vaknade vid 14-tiden. Så ja, man kan lugnt säga att jag sovde hela söndagen och lite till. Hur är det ens möjligt ..
 
Fick nå Victorias Secret grejs av moster som hon inte ville ha, har aldrig
förstått hysterin över dom. Men nog luktade dom där helt okej i alla fall.
 

Och köpt ett par nya skal till mobilen. Körde på 3 lite olika så man kan variera.
Dom kostade typ inte ens 20 kr styck så det var som hittat, haha ;)

Idag har jag varit till stallet en snabbis. Fyllde alla höpåsarna och pussade lite på mina älsklingar. Det andra var gjort så jag brassade hem. Ska försöka planera in en pysseldag med dom tror jag allt. Känns som att jag inte gör något med dom nästan ..
 
Var sen på stan med mamma och gjorde lite ärenden. Hämtade ut två böcker från bibblo också som kommit. Bara att sätta sig i läsflowet igen då :) Pussochhej.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide