Requiem

Hej, hej, hemskt mycket hej
Nu börjar vardagen bli som den ska vara. Igår spånade jag upp alla boxarna och gjorde klart höpåsarna för alla mina tre pärlor kom hem. Gud vad skönt. Fast ja, har ju inte haft något emot semestern heller ;) Patsy har bytt adress, men annars är det mesta sig likt.
 
Idag hade jag Chico. Marktjänsten var fixad, värsta lyx. Skulle ta det rätt lugnt, så började med att skritta ut efter stigen och sen bara lite avrastning på banan en stund. Tredje gången jag satt på han, men den började grymt bra. Tog typ en halv minut att sitta upp från pallen. Tidigare har det tagit hundra år, på seriöst. Sjukt nöjd över det lilla, haha. Sen gjorde vi solopremiär på stigen som gick utmärkt. Först var han lite spänd, men det gick över rätt fort. Dock tyckte han att promenaden över stallplanen var en mardröm, haha. Han var så himla fjollig på banan till och från, men han har ju nästan aldrig varit där och garra inte helt ensam. Spänd och tittig till och från så försökte jobba lite lösgörande och få han avslappnad i skritt och trav. Lättare sagt än gjort då han sprang tre varv vanligt och sen tyckte han människorna i mitten var asläskiga i tre varv, sen gick det fint i ytterligare tre varv osv. Hoj, vilken tjomme ;) Avslutade lugnt i alla fall, så får se om hur det går på ridlektionen imorgon då, hehe. Har inte så höga förväntningar, men det ska bli riktigt spännande.
 
Hade sen knoppningsskola med Jullan. Skönt att det finns folk som vill lära sig. Hålla på och förlita sig på andra när man vill ha knoppar kan ju bli jobbigt ;) Hon var en bra elev och fick till riktigt bra knoppar rätt snabbt. Sen får man ju finslipa, men ju mer man gör, desto lättare blir det ju :)

 
Fick fara ut på en barbackatur med Vallsor också. Så Jullan och Monne hakade på en bit efter stigen. Hof, skönt att vi fick sälle, annars hade jag säkert fått gå hem, haha. Nämen Valle skötte sig som en peng. Bara på och avstigning som var jobbiga när han inte kunde stå still för fem öre på grund av knotten. Så härligt att vara ute med gossen igen efter fler veckor.
 
Kvällsmockade och fyllde några höpåsar innan jag drog hemåt.
Fick några bilder från banan, men det ser så sjukt hemskt ut att jag inte törs lägga in dom. Nä, usch och hoj, nu ska det bli ändring ;) Pussochhej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide