You held me down but I got up

Hej, hej, hemskt mycket hej
Inte gjort alls mycket idag. Stallet som vanligt. Mockat, spånat, pussat på och fyllt maten till alla hästarna. Och där emellan hunnit kolla lite hoppgrupp. Saknar min och Timpans karriär varenda gång jag ser på när dom andra hoppar ..
 
Har i alla fall tagit tag och fixat klart alla bilder som jag ska slänga ut här och på fejjan. Var visst ännu mer än vad jag trodde, haha. Så förstå känslan när man tror att man är helt klar och sen inser att det är ett stort gäng som jag glömt bort ;)
 
 
Igår hatade jag alla bilderna och tyckte att jag verkligen inte kunde fota för fem öre. Att jag trott att jag var åtminstone lite duktigare än vad bilderna visade. Men idag fick jag en bättre feeling och tyckte jag hade lyckats helt okej med en massa bilder. Haha, ja, sen var ju gårdagens mest från tävling och dagens från träning. Och det är väl rätt mycket lättare att få till det bra på träning. På tävling har man ju bara en chans. Aja, struntsamma. Verkar ju som att folk ändå inte bryr sig vidare om kvalla. Bara man prickat hästen över hindret så verkar det ju duga, haha. Dock räcker ju inte det för mig, men bra att veta när man ska skicka bilder ibland ;) Att kvalitén sen försämras sjukt mycket när man sätter dom på facebook eller på bloggen är ju trist. Fast tycker att dom stående bilderna blir mer rättvis nu än dom liggande :)
That's that, hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide