Time is ticking

Hej, hej, hemskt mycket hej
Tänk att det är så ansträngande att logga in på blogg.se och skriva några rader, haha. Nej, men ska jag vara helt ärlig så har jag inte gjort allt för mycket på senaste. Varit hemma rätt länge och mest kollat serier och tagit det lugnt. Varit lite i stallet, men eftersom jag inte har någon hästis hemma har jag mest bara hängt. Faktiskt fotat en del ändå. Måste ju passa på medans man har så mycket tid till övers. Har tänkt slänga in värsta bildbomberna så småningom. Men har ju tänkt lägga över bilderna från mobilen innan, men glömmer alltid.
 
Är lite halvless på min design också. Eller gillar ju färgen och headern är helt okej. Men det andra stör mig. Vill liksom ha större yta där man skriver, så bilderna kan vara större. Och ibland är det helt skevt. Går inte att förklara, men ja .. Och är helt obegåvad på koder och design så då får det vara som det är.
 

Igår fick jag i alla fall dra på mig ridbrallorna igen. Första gången på hela sommarn. Red ju visserligen Vallsor i Piteå, men det var bara barris och i jeans, så det räknas inte ;) Nåja, fick rida Nobbe. Blev en tur ut i skogen med Amanda och Exilia. Satan vad mygg alltså. Man får hålla igång mest hela tiden, för annars blir man uppäten. Så vi galopperade en hel del :) Härligt värre, älskar att galoppera, hehe. Dock red vi bara förbi banken och tillbaka, annars hade nog alla fyra varit uppätna. På hemvägen vart del lite extra turbo under galoscherna. Nobbe for fram i sin bensträckartrav och var supertaggad. Han låter ju som en traktor och det bara dundrar när han far fram, så hållt på skratta på mig ett antal gånger. Sjukt lattjo var det att få sitta på hästryggen igen, och asnice ridtur med bra sällskap. Top jävla notch alltså ;)
 
Fina Boppan :)
 
Fotade sen när Flisan hoppade lite på banan. Har ju tjatat om att hon ska hoppa massa annorlunda och knasiga hinder, men hon vägrar. Fast ett par lagom knasiga gick hon med på, hehe. Byggde oss lite snabbt en längre vattengrav av presenning. Hade vi haft mer tid på oss hade vi kunnat firra den snyggare och hälla på vatten. Inte för att det hade spela någon större roll då Bibbi ändå hoppar rakt igenom den och landar så fint mitt i. Haha, den hästen är ju inte rädd för nå ;)
Grejat på i stallet, och sen hjälpte jag Emma att klippa lite häst innan jag for hem.
 
Idag tänkte jag inte göra något alls, typ inte ens klä på mig, haha. Kanske börjar projekt bildbomber så jag kan börja blogga ordentligt sen igen ;) Tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide