don't call my name

hej, hej, hemskt mycket hej
blev så uppspelt igår när jag skrev om dom bästa, haha. så jag glömde skriva resten av kvällen som jag hade tänkt ;) nåja, igårkväll åt vi middag, en kusin gjorde akupunktur på dom som ville, mamma hade taktilmassage, och sen hade den andra kusinen lite hälso"föreläsning", skitbra. haha, soffi tycker vi är så töntiga som har tjejhelger och gör massa sånt här. okej, kan hålla med litegrann, men sån är min släkt. och tror soffi mest är lite avis ;)

idag har jag haft pärlorna igen. lät dom vara ute så länge som möjligt när det var bra väder och det. sen borstade jag valurt och skrittade ut med enya och gurk. valdo började med att tro att olliver, som var långt framför oss, var en älg eller nå och svammlade. men sen skrittade han på. vände i slutet på glpsträckan och då blev han lite tossig, men när han fick speeda om alla var han nöjd och gick tio meter framför dom andra ;) knasiga kuse.

småpysslat idag igen, och borstat och myst med ollebusen som vila. det är så skönt att ha massa tid i stallet och bara göra allt man vill i sin egen takt och inte behöva tänka på att passa nå tider.

men nu ska jag bänka mig framför tvn resten av kvällen. simma lugnt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide