you can run, but you can't hide

jag måste verkligen få ordning på mina sovtimmar. går och lägger mig alldeles för sent och vaknar alldeles för sent. sure, det är sommarlov, men ändå. tänk sen när jag ska börja jobba, upp innan sju typ. wosch, men i tärka ska man väl kunna skärpa sig.

tagit hand om strumpan idag med. det var folktomt i stallet när jag borstade han. då är han snäll och står still och myser. men annars är han rabiat och gör kosparkar med alla ben samtidigt.
städat klart väggarna i valles box nu. dom två största väggarna var kvar. men som tur var så höll sara också på att städa. och hon visste hur man använde vattenslangen utan att det blev nå krux. haha, så det gick hundra gånger snabbare. skönt. så krubban och vattenkoppen ska jag ta itu med sen när jag kommer hem. annars hinner dom säkert bli äckliga igen. hahahaha, öhm, fan vad intressant alltså! intresseflaggan vajar. nåja, är man en tönt, en tråkig tönt så kan man väl inte vänta sig nått annat heller, pheh.

gällivare är ett bra konstigt ställe. iaf i trafiken. idag så vare en krock vid statoilrondellen. och det började helt enkelt med att en bil hade kommit efter parkas, gasat, gasat, gasat, fortsatt gasat och sen kört in i baken på en annan bil som just skulle svänga i rondellen. den hade fan gasat så inihelvete och inte ens nästan bromsat. man börjar ju fundera. och en annan gång så körde en mcsnubbe i diket på ungefär samma ställe. sen så hade snubben stuckit och lämna mcn kvar. ofta man gör det. haha.
och min körning går fan framåt. kört 3 dar i rad nu. idag fick jag inga kärringstopp, eller jo ett när jag skulle backa. men sen backade jag och svängde samtidigt. kungligt. och det är ganska kul att köra med morsan, hon är så jävla hispig. "bromsaaaa, du måste ju bromsa innan du svänger, inte samtidigt. kolla i backspeglarna. har du kollat i backspeglarna? kommer det nån bil? kör inte av vägen." haha, och ändå ser hon att jag gör allt som jag ska.

pommfrises. insider går på tvn nu. om feta människor. är jag fet, så är dom kolossala. det är insane. shitman, nu har jag gett mig ett löfte. vad som helst, men inte sådär. jag ska orka gå mer än 100 meter, kunna handla, orka gå upp för trappor. jag ska inte fara runt i köket på en stol med hjul. vilket liv, vilket jävla liv .. gah, vilken ångest jag fick. hoppas jag inte ser ut så. då dör jag.

sådär marro, nu fick du en jäkla uppdatering.
nu ska jag fan sova, gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide