i catch a glimpse of heaven

idag har jag träffat liza. det var nice. det är alltid lika kul att se henne :)
sen har jag skrubbat som fan i boxen, så nu är en vägg klar, då återstår det bara tre + vattenkopp och krubba. och tjao, så ska jag städa i andra boxen också. äh, då har man ju en anledning till att fara till stallet iaf ;)
eftersom marro skulle ut och roa sig slängde hon över sockan på mig, typiskt henne. haha. borstade honom i kanske en timme. han var smutsig, fyskäms. tror han tyckte det var ganska skönt att bli ompysslad, han stod då lugnt och chillade. ända tills det ploppade in massa folk. han har verkligen blitt förändrad. mkt snällare nu. även om han är opålitlig och börjar äta upp en helt plötsligt. hoppas verkligen att han blir frisk. det hade varit kul att rida han igen, speciellt eftersom jag ändrat uppfattning om honom. så än en gång har jag lärt mig att inte dömma någon förrän man känner den ..
apropå ingenting kan jag lova att jag känner i mina ben att jag red igår. haha, så fort jag suttit still ett tag blir dom som glasspinnar, helstela. mahaha ..

har hunnit föra över alla bilder från gamla datorn. så småningom ska jag väl lägga över dom till skiva. snart kommer jag ha värsta ordning och reda. då kan jag installera photoshop och börja lära mig det, samla bilder till ett kollage och göra massa kul. hehu.

hoppas på sol imorrn. så vi kan sätta igång med det där fotandet som bara blir uppskjutet. ska väl också hinna med att fota max och rulle nån dag. far väl till tärka nångång nästa vecka. känns ganska skönt ändå. ska få prova rida julle. haha, fräckt värre. hoppas det blir av. ska väl också försöka få tid till att fota lite grejs som jag har på hjärnan.

ska fortsätta snoka vidare på youtube. blitt beroende av det. nästan.
haha. sovgott, gonatttt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide