i saw the evil in your eyes

idag har vi hämtat hem odjuren från granhult. dom gick snällt in i bussen. det var ett helvete att sitta där inne själv, eftersom solen stekte ute, pheh. nåja, man ska väl inte klaga egentligen. på hemvägen stannade vi vid kallkällan och fyllde vatten i våra flaskor. det är sinnes hur vattnet kan vara så kallt, gott och rent. men i like it.
badade hästarna på en gång, eller jag badade förstås både mig och marro också, och hon samma. tur att man hade rustat sig med regnkläder och stövlar, hah. så nu är tanterna rena och fina, och så luktar dom gott, iaf loppan :)

umgåtts med maria denna kväll. vi kikade en film, guldkompassen. den var bra, tycker jag som gillar overkliga filmer, med massa magi. och slängt i oss massa tortillachips. äckligt gott, men nu kommer jag vara less på det ett bra tag framöver, haha.

imorrn börjar iaf jobbet. men som sagt, ser fram emot det lite. morsan sa att eftersom det troligtvis blir nice väder så blire nog utebadet i mampa eller sandviken. och det är ju inte allt för illa. ska ta med mig en bok och läsa, eftersom jag inte badar. eller inte i hav, sjöar, älvar, you name it. fattar inte hur folk vågar .. shitman, jag har blivit värsta rädd för massa nu helt plötsligt, det suger. jag är värsta fjollan, buhu. dagen bjuder förhoppningsvis också på träning med plettis, spännande.

nånå. slänger in lite bilder på bdb nu, det tar hundra år, eftersom det är så många. är lite efter i uppdateringen också, haha, men det får gå ;) sen slänger jag huvvet på kudden och sussar. nattinatti.

Kommentarer
Postat av: Mamma Jessica

God Kväll!

Hoppas du haft en super helg! :)

2008-07-28 @ 01:11:02
URL: http://jyees89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide