do you think time would pass me by

hejhopp
fybubblan vad länge jag har sovit idag. legade i sängen ända till efter 3. fan så skönt det var vill jag lova. haha, har drömt världens bästa dröm, helsjuk, men wünderbar ..

funderade på att inte dra till stallet, men for dit ändå. pussade på strumpan och fortsatte med en boxvägg. sen for jag hem igen. klarre glömde jag ge betforen åt max och rus, så då vare bara att fara tbx. morsan fick skjutsa mig. sen körde jag därifrån till kremma. kom igång på andra försöket. kalas, eftersom det var typ ett år sen jag körde sist. det är så in i helvete kul. backade också lite, men kunde inte svänga samtidigt, haha. körde sen tbx till stallet och mot storvägen. sen fick jag inte köra mera. nu jävlar ska jag se till att mamma går kursen med mig så jag kan köra mera, och lagligt också för den delen .. 

nu längtar jag apamkt till tärendö. ska köra bil. i byn och inte bara efter stugavägen. höhö. får hoppas att poliserna håller sig borta därifrån. dom brukar ju trots allt hänga omkring eftersom det är så mkt fyllekörning och allt sånt hofs.

ska fortsätta ladda upp alla bilder från usa så att jag kan få gjort lite annat också.
nu samarbetar ju iaf datorn och internetet. men inte min rygg, bajs på den.

tjo for now, pöss

Kommentarer
Postat av: marro

hallå uppdatering?

2008-07-07 @ 19:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide