heartbreaker

firade lillasyster på morgonen. den lilla skitungen hade beställt en smörgåstårta tillråga på allt. smakade den och det var ingen hit. den enda som funkar är mosters :)
drog till stallet. kirrade massa. red ut pling, hela stigen. hon var helduktig. först gick det lustempo, men sen blev det ändring på det. det kom en pontus vid vattengraven, men han vågade inte gå över. vilket fick nilla att tveka, men jag piskade på henne och så gick hon försiktigt över. okey, jag var inte så brutal som det lät! på glpsträckan hade jag inget att säga till om. hästen fattade själv galopp och när jag skulle bryta av drog hon mig nästan ur sadel gång på gång. hon var hellycklig. sen när vi lyckats stanna då taktade hon bara, hehu.
fick skynda med loppis, skulle hinna med jh & prisma. fick lite hjälp och i slutändan såg hon inte så vanvårdad ut. hade lite nostalgi på våran tur. snackade avramlingar. jh hade aldrig trillat av ute efter stigen, hoho, sen började jag räkna mina. tjao, minst  13 ggr som jag kan minnas. eh, hon hade trillat av cirkus 9 ggr i hela sitt liv. ojoj. men då är ju iaf jag proffs snart. men måste lägga upp tempot om jag ska nå 100 snarast. men minst hälften vunnet på 9 år. loppan var duktig hela vägen, hade remont och tycker forfarande att hon springer bättre med det. hah, insåg också hur extra fult man rider på gammtanten ..
gick på en promenix med bompen, jennifer och elin joinade oss. inte en lugn stund blev det, fick knappt en syl i vädret. poan var hemsk pigg och elak. han bet mig ett par gånger, och jävla hårt, suck. fick minst ett  svullet blåffa.
lindade benen på han och nilla innan jag begav mig mot coop forum för att inhandla tårtingredienser.

kom hem och trixade med tårtan. kul vare. har nog aldrig innan bakat en tårta själv. det roligaste var att dekorera den. hade så mkt kul att allt inte ens fick plats. firrade sen värsta snygga tallriken till j, hehu.

senast denna kväll tänkte jag på att jag och josefin funkar inte ofta, men det händer. sen blir hon arg över en skitfin bild och säger att jag trycker ner hennes självförtroende med den?! hah, det värsta är sen då hon kommenterar en massa jävla skit. wosch, vem är det då som trycker ner vem? jag var fan nere i skosulorna. jag suger åt mig som en svamp. jävla idiot. bara 1 år, 1 månad & 10 dagar kvar då.

är så less nu. tiden springer iväg allt för fort. jag har för mkt att göra och för lite tid. eller egentligen prioriterar jag väl fel, men ändå. det är tidens fel helt enkelt. död åt skolan, den förstör mest av allt!

tjotjim, nu ska jag sova och se ifall jag pallar med skolan imorrn.
kan ju som säga att den inte lockar vidare mkt just nu.


Kommentarer
Postat av: fanny;)

Attans snygg tårta :]

2008-05-12 @ 15:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide