don't let me down

när jag vaknade imorse vare lite halvmulet ute, men sen blev det bara varmare och varmare.

borstade guleboyboy ute i hagen. härlig färg han har den poan, smutsen syns inte efter en borstning, haha. red en runda runt stigen. fick stanna och fixa lädrerna typ tio gånger, men förvånande nog stod han blixtstilla hela tiden. duktig totto. men fybubblans vilken rulle det var på han, shises. förstås så råkade jag ta glpsträckan sist, men det var bara att hålla i hatten. fort gick det till och från, men det blev så galet att jag bad han chilla lite. han var så uppe i  varv att vi fick skritta lite på banan tills han tog det lugnt. hehu, det känns och ser ut som att jag rider en liten islandshäst.
borstade ovis ute i hagen också. man såg precis all smuts, suck. red ut han. ångrade gårdagens beslut då solen lockade mer än bråk i ridhuset. tur att jag gjorde det. han terrade en vändning, men nu gåre så pass söligt att jag hinner säga åt han innan han ens är halvvägs. hade ett spö som lät mer än det spöa. bra effekt. fick säga åt han en gång till efter det. mötte två kusar, men han fortsatte snällt. hela stigen gick kalasbra. fyfan vad jag var lycklig. det var länge sen har var så fin och duktig och underbar och bra. jag blev kär på nytt. fina poa. på glpsträckan fick han ösa på, men inge tjaffs när vi skulle stanna. shises, det där kommer jag leva länge på :') sen på passrakan hoppade vi säkert en meter utan hinder. haha, han var rädd för vattnet som porlade längs en egengjord fåra. fick kliva över den flera gånger innan han slutade hoppa. puss på näsan bara för att han var dagens stjärna.
spolade ben och skydd, borstade, matade han. tog in tboy och gulen. lindade om benen på timpan och strump medans marro spolade gula ben.
cyklade sen hemåt i godan ro. har kikat körslaget och det slutade bra. hoppas ju klarre att team brolle vinner, norrb. foo shoo.

ska sova typ nu, eller när bilderna laddar klart. tidig morgon imorrn.
sötove ska ut. sen ska han skötas samt nilla ska ridas.

                          tjohejs på ett tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide