new hights

GODISLÖFTE 1 ÅR!
japp, då vet det avklarat. tror bestämt att det blir ett år till.
fast tjao, man får väl se hur det slutar, haha.


jag har insett att kemi är himla kul när man fattar det. men tråkigt nog är man lite långsam. tagit mig i kragen och lämnat en lapp till syon. ska åtminstone byta inriktning. basket på idh. tråkigt faktiskt. jag var helt värdelös. missade varenda skott först. övade lite, men prickade kanske 3 av 100. sen när vi slog ihop alla så lyckades jag vända och prickade varenda boll jag sköt, fett nice.
hem och lägga in bilder, dinera och sen stallet. fyllde påsar och borstade på olle. pusssssnubben. skulle ha fiket, men det fanns inget att sälja så slapp. mötet blev långt, men kul. nu är nog dom flesta ruskigt pepp till kiruna. det är då jag. känner peppen. ska försöka kirra så vi hinner bowla och äta tacos med krk. är så sugen på att bowla. har lite att se fram emot nu, very nice.

imorrn ska vi rida upp lc:1 på lektion. vet inte om jag kan den, måste väl kolla ikväll. undra vad man får rida på för djur .. haha, har en känsla av att jag kommer rida fel åtminstone en gång. kommer få stressa trorja. måste kirra calle också + fläta åzkar. innan nio ska jag vara hemma, där med bastu!


idag har hela min värld snurrat. tycker ändå inte att jag druckit allt för lite vatten. kanske mindre än vanligt, men inte borde det ju ha blitt sån stark reaktion. nåväl, det som inte dödar det härdar, pheh.

nu ska jag slänga mig i sängen. kanske tar sovis imorrn, fårse.

borde kanske gå på engelskan om det är såndär uppspelningsteater vi ska göra. och sen måste jag väl ändå vara där på hålet om vi ska gå igenom fysiken. suckeli.
   tjohejpa


Kommentarer
Postat av: grundellen

härligt jessica, byt till miljö :):):):):):)

2008-05-08 @ 15:32:05
URL: http://tarjajosefin.blogg.se
Postat av: emyleee

duktig du är jessipessi som inte ätit karra. jag hade aldrig klarat de :).

2008-05-11 @ 10:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide