holding on to what i'm feeling

började dagen 8.00 i skolan. hade matte. nu har jag kommit igång en del. eller tjao, jobbar iaf några tal varje lektion. 09.30 hade jag tid hos tandis. fick vänta hundra år för att få anmäla mig. och sen satt vi i tvåhundra år i väntrummet. eller 20 minuter. och så kommer tanten. sen säger hon typ jaa, nu har vi ju inte så mkt tid kvar. morsan och jag slängde konstiga blickar och sa typ vaddårå. och så började hon predika om att vi var sena. 09.35 hade hon varit ute och kollat men det hade bara suttit en man där i väntrummet. jotjena, vi var i tid och max kanske 5 minuter sen. kärring. sen tog jag av mig jackan, men hade på mössan thanks to my frilla. då säger hon du kan ju ta av dig mössan också, svarade helst inte. då blev hon purkis och sa nått i stil med att jag kanske inte ens ville vara där och att det är ingen som tvingar mig, blablabla. otrevliga kärring. morsan blev less och gick och fråga om man fick byta tant, hahaha. nåväl, mina tänder hade bättrat sig, eller jag hade väl bättrat mig. värsta skillnaden på bara några veckor, nice. sen våldade hon med tandtråd så min mun var öm i princip tjugofem år ..
kikade en film hemma, förtrollad. inte den bästa ..
stallet. mockade till olle, lopp. fyllde påsar. byggde fram, red lotus på lektion. markarbete dårå. det gick finers. ingen galen ludde, okey, inte konstigt, men anyways. fick bra kritik av carola, och det är ju inte helt fel. haha, höll på skratta mig själv ur sadeln nästan när hon sa att det märks att jag vart med på hoppträningar. tänkte då på det 2 jag vart med på, hum, båda gångerna har jag trillat av, hahahaha. haha.

käkade middag vid normal tid for once.
borstade skruttan. johanna ledde fram henne medans vi byggde fram två hinder på dressyrbanan. red fram lite snabbt och sjukt seriöst, inte. skuttade inte en enda i trav. för travhopp = krasch för oss. tro mig, vi har provat i princip varenda gång. tog några språng på låg höjd. och jag rider åt helvete sämst. kände själv hur fel min sits var. men det kändes som att poan typ stannade upp just innan hon hoppade och då försökte jag typ hjälpa henne upp över hindret. inte lyckat, meeeen. vill rida privvelektion i hoppning nån gång, och få bort min cpstil .. lillasötjohanna hade vart höjare och fotare så när jag vi skulle bygga bort fick hon skritta lite på loppis. den ungen är sjukt söt nu för tiden, hah. båda tantorna var iaf duktiga, och kul hade vi alla :)
kirrade lite efteråt och cyklade sen hem. måste pumpa däcken och be nån kirra gnisslet som jag fått dit. råkade sparka, haha.

imorrn äre mkt uppraddat. ska släppa ut ovis, kirra han, kirra max, kirra nisse,
kirra marrobilder, kirra pontusbilder. men det blir säkert allatiders.
hjielp vad jag kirrar här, pheh.

är inte lika pepp till kiruna nå mer. eller peppar inte den helgen iaf. anyways, vem bryr sig.
nu ska jag tjappa. så vi får la höras, pusshej pårej.


             johanna har agerat proffsfotograf, med proffsmobilkamera ;)
            och jag är shyrro och bjussar på alla extra snygga ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide