it's not over yet

ingen skola för min del. legade i sängen hur länge som helst. vägrade kliva upp. men tillslut var jag illa tvungen. tog en dusch och for och tog ut pengar till morsan. det är tur att hon har mig som försörjer henne. handlade rosettband, blå och rosa, fettnice. sen följde jag med och handla. hjielp vad mat är dyrt. inte tänker man ju på det annars, himlans.
hem igen, skrev packlista och en att göra lista. tänkte firra rapporten, men jag känner ju mig. det blev inte av. cyklade först till coop med en nyfixad cykel, helsnice. kirrade gelé och schampoo. sen vidare till stallet. började klippa svans och öron på robban h. red sen olle typ snabbt så att lo skulle få se hur han sprang. inte så hippt med bara mjukisar och joppar, men det gick. hade inte själv kunna sätta orden på vad som var med han, men när man får dom så kan man inte mer än att hålla med. lilla sötove. tog sen in han och fixade.
jag och em gick upp på loftet och rotade fram ledträns + bett och extragrimmor. hittade också ett par täcken som kan vara intressanta. jo, vi firrade ju lädergrimmor till alla också, inte illa pinkat. eller två har redan egna, men iaf. började sen fixa med alex eftersom rh gick lektion. han ville inte alls bli ryckt, han bet, viftade med benet och dampade. sen när jossan skulle hålla i benet hoppade han upp och ner och stegra typ, cp. fick ta med ryckkniv, vilket inte är snyggt. så nu får han skylla sig själv att han ser helgay ut. men nu är han nyfrissad och klar. imorrn väntar väl en del av det andra gänget, och så får jag inte glömma fialotta.

men första av allt blire väl skolan imorrn. svarvare ringde och berättade min frånvaro % idag. det var inte lovande. 54% frånvaro från spanska, det var det mesta. hade minst i fysik, bara 15%. eller bara och bara, men jag väntar på en tid från syon och då ska vi snacka allvar. hon får hjälpa mig att besluta om jag ska byta linje eller inte.

helknasigt vad ont i knäet jag har. när jag skulle ställa mig upp från stolen vid köksbordet så slog jag i ena bordsbenet. det gjorde ruskigt ont, tror jag slog i en nerv, helwierd. och det konstiga är att det liksom inte försvinner. haha, kroppen är allt bra lustig ibland. det var ju inte så att jag slog i det stenhårt heller, pheh.

såre kan gå. men iaf, nu ska jag dejta tandborsten och våldta sängen.
de är en ny dag imorgon och då ska jag ringa och kolla om floridaresan är bokad, tjoho.
sleep well mtf's

Kommentarer
Postat av: emylee

alex har sin dagar. men han brukar alltid gå att rycka ändå ;).

2008-05-13 @ 07:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide