it's time to go


tidig morgon. släpade mig upp och cyklade till stallet.
mockade till loppan, firrade säckar.
sen gick vi nått varv runt gplattan med valle. sen in i hagen. stod där med han länge, i solen!

slängde in oss i bilen och åkte mot jokkmokk. resan gick fort och jag roade mig med att lyssna, haha. det är min specialitet. det var länge kvar innan olle skulle starta. gjorde annat medans vi väntade. sen var han lite cp på framridningen, ingen vart väl chockad precis. sen var han duktig, 110, ett pet.
fick starta 120 också, trött häst, men alltid duktig ju. fotade lite, men är mer än ringrostig, tjao, eller bara kass. det blev ju iaf inga bra bilder. motljus, felplacering, fotade för tidigt. you name it. sugigt. tur att jag bad andra proffs fota, hah.
sen hemåt igen. det gick också snabbt. var typ hemma kring nio, låång dag. pussade lite på kungen, imorrn ska han bli ompysslad.
det var himla kul att följa med dom näst bästa på tävling (lo + valle är dom Bästa! ;d). tur att soffan var med, hon kan fan allt den där kvinnan och hon är bra på allt dessutom. bananers. min karriär som tävlingsskötare är nog inte allt för lovande, jag hade virrat bort mig i mina egna skor, pommes.

övernattningen blev inställd. fyfan säger jag då bara. så jävla lågt. så löjligt. plöstligt är det ingen som ids engagera sig, alla har så mkt bättre saker för sig. men hallå? sure, jag sa att inte jag skulle sova, men herregud, hade jag vetat hure skulle sluta så hade jag fan härdat och ställt upp. det är ju bara det stackars barnen som får lida. nä, är grymt besviken på alla lata jävlar. såna här stunder är jag sjukans glad att jag ska gå ur snart. shape up fuckers!

imorrn blire massa valle, kanske hindermålning och pentryfix.
borde slänga in skolarbetet, men eftersom jag inte kan hitta
min motivation så kommer jag nog inte göra ett endaste smack.

är mest av allt less på mig själv, på alla sätt och vis. mkt snack och lite verkstad.
jag är nog sämst i världen på att ta tag i saker och ting. gnatt /j

Kommentarer
Postat av: Fanny

till mig sa du ju attdu inte skulle sova... så skyll inte på alla andra!

2008-05-26 @ 10:18:25
Postat av: Fanny

Ingen har ju tid , det är bara att acceptera. Du ville ju inte heller sova, ingen annan ville ju heller sova : /

2008-05-26 @ 10:20:31
Postat av: mli

de var riktigt dåligt att det inte blev någon övernattning, kusin moa blev as besviken och fick veta de nån timme innan bara :P...

2008-05-27 @ 12:09:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide