the dark is rising

jaa, vad kan man säga. ingen skola idag. missade bussen eftersom jag råkade sova lite för länge. men nu har jag verkligen gett upp efter det där med rapporten. det förstörde allt. suck. måste prata med anneli imorrn och höra vad hon har att säga. micke äre ingen idé att snacka med, han är helt bakom flötet.
har förresten prov imorrn, ska väl kanske ta och kolla om jag har böckerna hemma så jag kan plugga lite. har ställt in mig på att det inte kommer vara så svårt.

tjorven hade fått vara ute i hagen själv idag, sen var jag ute med honom i stora hagen en stund. det är nog höjdpunkterna under dagen för han. han blir så glad då :') fina häst.
red lektion med sessan. det gick fan åt skogen, skojar inte. varenda gång tänker jag att så här dåligt har jag nog aldrig ridit. vilket borde betyda att jag blir sämre för varenda gång. suck.

på två dagar har jag verkligen blivit nertryckt i skosulorna två gånger.
och inte av vilka som helst heller, bläh.

nåväl, imorrn efter skolan så blire stallet, rida på hästkunskapen. sen skulle jag få rida gurre på lektion, i marros grupp, om det gick bra, annars rider vi väl ut. spännande.

äh, är helt okoncentrerad så det blir bara osammanhängande svammel.
en dejt med kemiboken kanske, sen hopp i säng. gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide