thunder and storm

jag tror jag döööör. jag var så duktig i måndags och satte mig ner och skrev på rapporten. hade sista frågeställningen kvar på faktan och sen resten som man behövde lathunden till. och nu när jag tänker skriva klart den så har den försvunnit från datorn. snart börjar jag grina. lovade att lämna in den imorrn. och om inte rapporten lämnas in får jag inget betyg i svenska eller historia. kul att sätta sig och börja skriva om allt. för det kommer jag ju måsta göra. suck. måste säga som det är till anneli imorrn och sen höra vad hon säger.
får väl ta tag i det andra svenskagrejset nurå. ska kladda ner nått om hästar. till en muntliggrej. hon sa att jag skulle ta mitt fritidsintresse och övertyga henne om varför det duger mer än på mackan.

fick tbx shrekuppsatsen, firrade ett mvg. känns skönt. även om jag har ? i betyg. fick reda på mina rest också. har rest i princip i vartenda ämne. tror ni det känns tungt? ohja. en vecka har jag på mig.
gjorde bort kondistestet. började springa med jh. hon peppade och fick mig att pressa en massa. sen när jag gav upp fick jag använda samma tankesätt. fan vad effektivt. tyckte jag var riktigt hurtig, för att vara mig förstås. sista biten kom jh och mötte mig igen och fick mig att springa ganska fort allra sista biten. pheh, hade försämrat min tid sen sist! jag höll på trilla baklänges av förvåning. sist gick jag hela vägen typ, förutom kanske 5 minuter, av 16. helsjukt, antingen så fuskade jag sist eller så har hon skrivit fel. nåja, jag är iaf nöjdare nu och det är ju bra.


hade us-möte. och marro, jag vet att du kommer läsa det här, snokare. men iaf, det var inte meningen att vara bitch mot dig. gick dit med taggarna utåt och du råkade bli den jag tog ut allt på. förlåt, det var verkligen inte meningen, det var ju inte ditt fel. lär få massa skit för mitt val, men det är bara att tare. nu blire som det blir.
var med valle i hagen. han är fin som få. haha, när jag stod och kliade han skulle han vara tjenis och klia tbx. det är bara det att han kliar med tänderna sådär som hästarna gör på varann. haha, så ett och annat blåmärke har jag fått på köpet. lilleknas. sen pep han och flög runt mig, ajsingbajsing. han får inte busa paj sig.

har sjukans huvudvärk, det typ kommer bakifrån och sätter sig framme. helsjukt.
ska försöka mejla lite bilder och lägga in på bdb. är lite seg, men bättre sent än aldrig.
men det blir nog inte av idag. måste-ta-tag-i-skolan-först!

amenjo, tjenis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide