play the game

hej, hej, hemskt mycket hej
jag har nyss slagit in alla julklappar. har den sista kvar att fixa i ordning, haha, den kommer bli kul. nåja, julen är överskattad. jag har blivit för gammal för den. nämen förr var det roligare när släkten samlades och på aftonen öppnade alla julklapparna tillsammans och hade det gemytligt. sen gillar jag inte julmat heller så det suger ju också. äter bara köttbullar, potatis, korv och skinka i princip. tråkigt!

har ingen julkänsla, men det hade jag inte förra julen heller så det är inge ovanligt. morgondagens planer är inga planer typ. vakna när jag vill, men innan lunch helst. chilla massa, sen ta en promp till stallet med jossi och dogge och ge morötter åt mina fina pärlor. pussa lite på dom och så. sen hem och invänta julklapparna. det bästa med julen. men hade ärligt klarat mig utan dom. jag gillar att ha kontroll och att få presenter och inte veta vad det innehåller är inte helt min melodi ;)

önskar mig mest en häst jao. det har jag gjort nåra år, hehe. men en vacker dag! på lördag får jag en häst över dagen i alla fall, hoppas det är lagomt bra väder ute så vi kan galoppera och busa i buschen :) å shit, det är inga ridlektioner förrän vecka 2, kommer få ridabstinens forshizzle. och i år blir det en av dom få jular på länge jag inte rider julritt av nått slag. förra året var jag på värsta mysiga med maddis och massa folk ...

aja, nu ska jag vänta på att få spela min bingolott, och fortsätta med mitt roliga paket.
god jul, puss och kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide