wintertime

hej, hej, hemskt mycket hej
äntligen är julen över ;) julafton kändes lite som en vanlig dag, bara det att alla folk känns trevligare än vanligt, haha. gick till stallet med jossi och dogge på fm. först gick vi till mitcha och gav henne julpussar och lite godis :) sen vidare till valle och olle som också fick lite gott. smög in några hårdbröd till timpan, camme och jesse också. såklart märkte alla andra det så alla klubbisar fick en liten bit var. vänlig som man är, haha.
hem och käka, chilla, dom andra kolla lite kalle. sen öppnade vi paket. nöjd över alla mina. har inte önskat mig nå speciellt, men allt jag fick var jättebra :)

gammal bild

igår var jag ute och red med nusse (cameron alltså). for runt stigen ett varv med glpsträckan sist. han var lite busig ;) men det var väntat och önskat, haha. tänkte att han skulle få rasta av sig ordentligt. trava och galoppera mycket. han fick sträcka ut lite i galoppen också. stoora språng. han var fin. men så fort jag sa ptroo och tänkte bromsa börja han småbocka ;) superduper mysig ridtur.
idag gjorde vi samma. men tog andra hållet först. han såg nå spöke och vände en gång. haha, så långt ifrån raketolle eller valle. nästan långsam till och med, haha. sen körde vi på. idag ville han bestämma mer, men då körde vi lite dressyr i skogen, nämen då fick han gå i arbetsfart och långsammare typ hela tiden bara för det. så söt häst alltså. har mysit massa med honom före och efter, det gillar han. socialare häst får man ju leta efter, värsta häftig :)



verkar som att vi ska hyra film ikväll. måste sova i tid, jobb imorrn :(
igår kollade jag nyaste harry potter, unstoppable och percy jackson and the olympians: the lightning thief. trodde att hp skulle vara bra, det var den. älskar harry potter. spelade ut hp halvblodsprinsen på xbox på en dag typ ;) dom andra trodde jag skulle suga, men båda var skitbra, så där har ni nått att ladda ner peeps.
blir alltid mer text än jag beräknat, måste ladda in nå bilder då också så det inte är så trist ;) aja, hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide