do it like a dude

hej, hej, hemskt mycket hej
enda anledningen till att jag skriver ett litet inlägg idag är för att jag är irriterad och bästa sättet är inte att blogga om det, men jag gör det i alla fall.

långsam dag på jobbet, massa minus. sen är det kallt utav helvete och jag hatar att frysa. men hästar är så lustiga djur att dom oftast får en att lyfta smilegropen en aning bara för att dom gör något som är helt vanligt för dom, men som blir så attans lustigt.

stört mig på en satans skitunge hela kvällen. ingen som lärt henne att bete sig. störande, irriterande, egoistisk och slö och smått efterbliven. ifrågasätter fan hur vissa föräldrar uppfostrar sina ungar, vart blev det fel liksom. nej, nu ska jag inte ta i, men helt seriöst. vart försvann det där med att bete sig? jag kanske inte alltid gör det, men jag vet åtminstone hur jag ska hålla på. skönt att bli av med skiten efter xmas. hoppas ingen som bryr sig läser detta, för så får man egentligen inte skriva, men jag blir så förbannad!

dålig stämning på mötet också redan när jag kom. fick fan ont i kroppen av att bara vara där, så gick efter två min typ för dom verkade klara sig bra ändå. tvingades dock tillbaka, men kan inte påstå att jag kände angagemang och peppen någonstans. tycker det har varit bra på många av dom senaste möterna, undra varför det blev så nu då? okej, nä, jag undrar inte jag vet vad jag tror.
ooooooch avslutar med att berätta för hela världen att jag gillar att bestämma saker och ting. det är helt sanning och det kan ni sprida vidare fast till bin laden eller vem som helst. jag gillar att göra det mesta själva, för då blir det rätt, så som jag vill ha det och jag är perfektionist och inget under det duger. meeen jag är ingen jävla makthora som tror en jävla massa saker som en del andra .. och jag tycker om att hjälpa och dela med mig av saker jag kan, tror eller har hört om, sen hur folk vill uppfatta det är ju upp till var och en. jag säger vad jag tänker och tycker, på gott och ont. men jag ljuger inte och vänder inte kappan efter vinden, fuckers.
hoj, fattar inte att det var så tight förut. måste ha varit i desperat behov av en vän eller något. blind, döv och trög måste jag ha vart. shises alltså.
kan inte ta kritik. så håll med mig, eller håll käften. låt mig gnälla, det känns bättre. härda! blir så jävla less. mvh en sur omogen nittonåring från gällivare.

jag är en bitch som alla älskar att hata. mitt i bullseye. hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide