her name is envy

just nu samarbetar min dator, eller mitt internet rättare sagt. men min mobil gör allt för att få mig på dåligt humör. antingen är väl skärmen trasig, vilket den inte borde vara, så mkt har jag ju inte hunnit toucha den. eller så jävlas den bara helt enkelt.

började dagen med att fara och handla mat med mamma. alltid när jag är med så blir det mer än vad som står på handlingslistan, hehe. men mamma sa att hon bara är glad att jag följer med och hjälper så lite extra handling gör ingenting :)


lilla grisen :-*

drog till stallet. blev att vara snabb att borsta och så. jag kan om jag vill, hehe. for sen ut i kylan med kungen. vi red runt hela stigen, skritt och trav. tyckte det kändes lite kallt, speciellt om benen med bara ridbralls. tänkte inte mer på det liksom. innan glpsträckan vart han pigg och började småtakta lite och på glpsträckan legade han på i handen som ett psyk. jävligt stark vart han. hade jag lättat så hade han tagit chansen att dra ett rejs, i'm sure. när vi kommit in i boxen igen fick vi veta att det var typ -18 jävla grader. wosch, jag trodde det var omkring -12. inte konstigt om det kändes lite kallt.
fixat allt åt hästarna. skulle få åka hem med lotta så jag kollade medans hon red stålmannen. fast det var så in i helvete kallt att bara sitta där så jag gick ner och mockade i ridhuset. sen krattade jag halva ridhuset himla noggrant. varm blev jag kan jag lova, skönt, hihi. vi var väl klar kring halv sju och då drog vi hem.

ibland börjar man ju fundera? stackars flicka.

hunnit baka lite till mamma, hoppas det smakar bra. ska kanske kolla en film eftersom jag känner på mig att jag ändå inte tänker ta tag i pluggandet. måste bara finurla på vilken. har en hel del nya, men ingen lockar så där alldeles extra. tack och adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide