be my mirror

typ sjuk idag med. eller egentligen råkade jag slå av alarmet imorse. men sen när jag klev upp hade jag feber iaf.

stallet är ju ett måste liksom, sjuk som frisk. dagens gladaste stund var när jag läste på lappen vem jag skulle rida. lector! hahahaha, jag som trodde vi var klara med varann nu ett tag. fick stressa som fan och sen fanns det ingen jävla sadelgjord till dressyrsadeln. fick springa runt som en galning och leta och fixa sporrar. hittade bara ett par rundade ponnysporrar och fick tillslut byta till lectors äckliga vanliga sadel. det kändes inte lovande. hästen var lite småseg i början som vanligt, men sen var han verkligen på g. han var jättefin och duktig. blev jävligt förvånad. nåja, bästa gången någonsin med honom. det kändes hur bra som helst :) fick en hel del beröm av ålle, och det sitter ju alltid fint, hehe. men sånt behöver jag verkligen just nu. amen väldigt nöjd, minus stolsitsen thanks to skitsadeln, höhö.


två gamla bilder på kungen :)

sen fixade jag klar kungen. vi red en runda runt stigen i nästan bara skritt, lite trav i trollskogen och på sträckan. han var vild och försökte få galoppera hela tiden. sen tog vi en till runda och han såg gode förvånad ut när vi gick förbi stallet. travade och galopperade mer denna runda. pigg som fan och på sträckan var han vild och galen. han började med att göra sånadär skjut sen sparkade han bakut. och så drog han värsta brallen. blev så chockad att jag bara kunde skratta, vilken tok :) skrittade småstallen hem, men kände att jag var tvungen att sitta av. mina knän var som gele och hästen på g. kan lova att det var en svettig kuse som klev in genom stalldörrarna. stackarn, men han måste ju få bättre kondis. tjalalala, det går inte med ord att beskriva hur bra han är. shit, mitt lyckopiller.

tog ett tag för mig att göra klart det sista, men hade inte brådis. fick sällskap av elin och johanna när jag skulle promenera hem. gud vad lätt att vara så liten. haha, dom är så störda. tog lite längre väg än vanligt, men det var bara skönt. och dessutom var ju någon tvungen att vakta barnen så dom kom sig hem, haha ;)

har hunnit baka och göra middag till mig själv.
nu tänkte jag ta och kolla bones och ta en dusch.
upp tidigt imorrn och stalla, huja, jag vill sova ;) tdlz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide