she is your human

fick skjuts till komvux. hade web och man lärde sig jävligt mycket denna gång också.
åkte sen till stallet och lyckades ta fel buss. sist var min proppad och gick nästan samtidigt som 3:an. så då tänkte jag att jag tjänar på att åka den med malin. men då var den vanliga bussen mycket tidigare än 3:an och så var den inte ens proppfull. suck, typiskt min osis.



lilla råttan. mobilbild + att hon aldrig står still ;)


var barnvakt åt meredith så fort jag kom till stallet. hon var fortfarande inte så förtjust i mig. sen när hennes matte ridit klart gick vi ner i ridhuset. satte hunden i jackan och tog olle i handen. ledde runt honom ett tag. råttan bara gnällde hela tiden, det lät nästan som att jag slog henne eller nått. olle tittade snett på henne och tyckte hon var väldigt underlig, hehe.
fyllde mat och kvällsmockade till djuren. var sen barnvakt igen en timme. lekte lite med henne, tog en runda i stallet och sen fick hon vara i min jacka. då var hon mysig och passade på att vila. sen när jag skulle ge tillbaka henne till hennes matte så ville hon inte ut ur jackan och kurvade ihop sig mot mig. så jäkla söt är hon alltså ;) så jag tror jag fick henne att tycka om mig litegrann iaf, haha.
gjorde klart det allra sista, väntade på lo och åkte sen hem.

haha, nu känns det som att jag blivit överkörd av ett tåg. det blir bara värre. känner mig som en jävla pensionär alltså. ser helt handikappat ut när jag typ böjer mig eller gör något mer akrobatiskt än att ta ett kort steg, höhö. nu en dusch, sen sängen.
sleep tight


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide