poison ivy

just nyss har jag gjort nått helbra. jag tog med min trasiga kudde på balkongen. observera att mamma bannlyst den från min säng för en vecka sen typ. jag drog hålet större och tömde allt dun i en stooooor påse. hihi, så nu har jag kvar skinnet från kudden, det glansiga och mysiga. det luktar så gott och är mysigt att håla med ;) det var askallt ute kan jag lova, men jag härdade. hahahahaha, tänkte ge sara lite rolig läsning såhär på kvällskvisten, höh

trodde mamma skulle väcka mig idag så vi kunde fara och kolla på en jacka, men inte gjorde hon det. så jag får springa runt med den blåa och fula ett tag till. jag ska ha svart! där med bastu.
promenerade till stallet i -20 grader celsius. fixade loppan, skrittade ut typ runt småstallen sen in i ridhuset och trava typ 5-10 minuter. jag var inte alls pepp. inte pepp att fara till stallet över huvudtaget. det har kommit en less våg och jag har drunknat i den. men jag kan simma, så snart ska jag ta mig upp ur den. fick sen rida kungen på lottas lektion. vi red med i en halvtimme typ. prommade resten av timmen. hehe, pållen var lite överallt och ett gäng spänd. men så är det. han var iaf fin, som alltid. han har nog svårt för att inte vara det, haha. i mina ögon. jag är sned och imorrn ska jag länga mina läder typ 3 hål. hjälp alltså.
nåja, ridturen med valle gjorde mig på bättre humör. så då kunde jag genomlida en mockning till honom. puss på att han är en sån härlig hestapålle.

imorrn börjar skolan. det känns tungt som fan. har inte pluggat ett piss på lovet. men ärligt talat så är jag inte förvånad över mig själv. har visserligen räknat några tal matte och skrivit en mening på ett arbete. och juste, har läst lite av boken också. allt jag hade att plugga var rester som skulle in låångt innan jullovet. i'm screwed kan jag lova. skolan är ingenting för mig och jag kommer gå ut tvåan med ig i alla ämnen. känns ju värt. nä, tack och hej. nu ska jag kolla några mer avsnitt av gossip och försöka ladda ner skins. tudels

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide