i got you

tror jag ska göra om min blogg här någon dag. har tjuvat lite, hehe. men när man inte har nått ps hemma så är det svårt att göra en header.

igår var jag bara en snabbis till stallet och mockade, fyllde maten och pussade på valle. hade skallebank precis hela dagen, men det hör ju till att börja bli sjuk. for sen hem och tjuvlyssnade på ett samtal som innehöll sommarplaner. håller en tumme att det blir av. skönt att vara på landet ett stenkast från storstan och bila alla 120 mil dit, nice. kollade ett avsnitt bones och började kolla csi, men somnade i första pausen. riktigt skönt måste jag säga.
vaknade nångång på morgonen och var riktigt pigg men klockan hade inte ringt så jag ides inte ens kolla vad det var för tid. sovde vidare lite och vaknade igen. trodde jag försovit mig fett när jag var så pass pigg, men den var bara halv nio. hoppade upp, men fick stressa lite till bussen.

haft idrott, killerboll, doppboll och innebandy i a-hallen. sjukans kul :) matten flöt på ganska bra med lite hjälp, hehe. och om en timme eller så börjar geon. ska skriva lite engelska nu. höres och synes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide