empty as always

det höll på sluta illa. skulle egentligen kliva upp vid tio var planen. men än en gång ringde inte mobilen. tror jag vaknade till någon gång där i kring, men somnade glatt om. vaknade tjugo i 12. panik! hann klä på mig, göra macka, slänga allt jag skulle ha med mig under armen, sätta mig i bilen och åka till stallet. klockan tio i tolv stod valle i sin box utan täcke. fysatan vad snabb jag var alltså.


mockade, fixade maten till valle och mitcha. sen blev det så att rida tiamo. borstade honom och sen for vi ut barris runt stigen med linnea och elvisp. han var lite löjlig måste jag säga, haha, men snäll.
red inomhus med valle. kändes som att jag börjar hitta lite mer knappar i traven. galoppen är åt helvete, den kan jag absolut inte rida i. han vart stark och pigg till råga på allt. fick lite bilder sen, och det såg hemskt ut. ursäkta, jag vet att jag blir jävligt irriterad på folk som håller på att säga att dom inte kan rida och är så dåliga på det när det inte är sant. usch, det är det värsta som finns. men jaa, nu säger jag att jag är kass. det hjälps inte om någon skulle säga emot, för nu har jag bildbevis som berättar mig sanningen (klart man lägger in dom "bättre"). fy, jag blev skitaledsen när jag såg bilderna. ärligt talat så trodde jag inte att det var så jävla illa. jag har för fan inte utvecklats någonting sen 1900-talet. tungt alltså. tack vare mitt självförtroende blir allt lite värre, puss på det. nä, hoja. men well, hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen, i guess. tur att valle är världens bästa och ställer upp i alla lägen, han är kungen i djungeln.




varken hann eller ides göra någonting med loppan. hon hade ju blivit riden tre dagar på raken redan, så ridning för mig fanns inte på schemat. suck, känns ju lite tråkigt när man väl tar sig tid med en till häst. hade jag vetat att det bara ingick skitgöra denna dag så hade jag nog stått över och använt tiden till lite plugg. nåja, det är inte lätt när det är svårt ..

jag är så jävla less på mig själv, och jag är så jävla less på att jag inte ändrar på det.
jag vill ha en ny kamera och ett nytt självförtroende på stuberten. skins idag :) tjingtjongtjines


Kommentarer
Postat av: sara

Du är inte kass:D du é sviin duktig o rida ju=)

2009-01-18 @ 22:44:44
URL: http://thasaraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide