let it rock

skönt att få träffa pappa igen. senast var trots allt i sommras. efter usa.
han körde ju som sagt mig till stallet fram och tillbaka. sen tog jag över ratten från hedmans och hem. fyfena vad läbbigt med automat när man vant sig vid växel och koppling. men yeah, lätt att jag ska ha en sån brum. åt skogen med vanliga växlar!


charmklimpen. min kung, han är bäst

insett att det spökar på min dator. den visar att den är ganska full, men när vi kollade igenom allt så hittade vi inte någon anledning till det. visst jag har mycket bilder och filer, men inte alls så pass att det täcker hela minnet. måste ta ett snack med en datanörd snarast. tacka vet jag externa hårddiskar, min är stor och har långt kvar till att bli på fyllan. ska slänga över dom nyare bilderna på stuberten. ifall att datan skulle få för sig att krascha inatt bara sådär.

ska nog faktiskt ta och kolla lite gossip g. och käka min ben&jerrys som jag raggat upp på stan. bara det att jag typiskt nog börjat ladda bilder till bdb på skoj. och ides inte minska dom, höhö. alltså kommer det ta hela natten.
jamen, åhlen skulle släppa ut kungen imorrn så jag får sovmorron. tror jag måste slänga iväg ett sms till gurra alldeles nu. hörs och syns, tudels

psst .. eftersom jag inte ids minska bilderna, så pallar jag inte slänga in alla här. kolla på -jk.bilddagboken.se later. och jepp, det är dom bästa bilderna jag fotat sen mannaminne. skoja, bara tidsfördriv och för att stilla mitt sug ofc :)

Kommentarer
Postat av: Carro :)

de är ju bara att välja miniatyr när du laddar upp dom ;P

2009-01-18 @ 16:36:34
URL: http://carohline.blogg.se/
Postat av: Jk

hahaha, men carro. det vet jag väl. men när filerna är så stora tar det ändå jävligt långt tid ;p

2009-01-18 @ 20:57:20
URL: http://jjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide