hide me

det är alltid jobbigt att kliva upp på morgonen. fick ta apostlahästarna till stallet och landade väl där ungefär tjugo över åtta. tror det var typ en privathäst som var ute. och jag som kände mig sen, hehe. nåja, satte ut valle i o's hage med lite hö. höll ett vakande öga på honom hela tiden.
mockade boxen, fyllde påsar och gick sen ut och fotade lite bilder bara på skoj. jag är fortfarande fotosugen, pheh, jävla homofober som inte vill hjälpa mig. hunnit rycka manen på blåbert också. han hade sparat långt och tjockt och ville inte att jag skulle frisera. tji fick han och jag fick ont i fingrarna ;)
borstat kungen. sen red vi ut runt stigen. inte så farligt kallt, ganska uppfriskande. valle var pigg och glad. duktig som alltid och jävligt speedad på galoppsträckan, men nu fick han iaf galoppera lite mer där. han drog en bakutspark när vi skulle byta och tyckte allt var lattjo. han är verkligen bäst, bäst, bäst. fixade klart honom och slängde på hans BoT på haserna.

handlat på dollar med mamma. skulle bara köpa ramarna, men hon hade desto mer på handlingslistan. jag fick pröjsa med min femhunka. nåja, får väl förhoppningsvis tillbaka pengarna någongång. träffade anneli där. sen gick jag in på coop och höll på krocka med anneli igen. haha, kände mig som värsta stalkern eller nått, hehe. hittade inte bempan jag sökte, så fick fara till statoil och sen gojan. tog en smak jag inte testat, half baked. verkar god. btw, körde hela vägen från stallet och överallt. det gick bra, men carre var jävligt hispig. hon tycker att jag missbrukar gasen och inte hittat bromsen, höhö. sen trodde hon att jag skulle krascha backspegeln mot en annan bil. vojvoj. haha, fast jag har en känsla av att det kan komma att hända inom en snar framtid. men vafan, än har jag inte kökort och jag har ju inte kört så mycket heller. säger vi .. ;)

fixad ramar och bilderna till pappa. han ska komma över strax och hjälpa med massa saker som tjorvat. tekniska saker som bara en pappa kan ordna till, haha. men först ska han köra mig till stallet igen så jag kan ta av valle BoT och ge han lite mustang. ids inte köra hans bil vettja, det är ju automat, helt värdelöst att träna med sån. fast jag ska ha det på min framtida bil.

slänger nog inte lite bilder sen, om det blev några bra.
har inte ens satt dom på datan än. tack för mig, hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide