my fire

riktigt kort skoldag. började åtta, kollade igenom artiklar och hade lite data. gjorde klart mina artiklar i front page. eller mina, och mina. min ena och den jag delade. ibland är jag way to nice, men yähyä. slutade 10.20 typ.

 stallet på dirren. mockade till alla tre djur. hade hästkunskap, läste massa och gjorde en exteriör beskrivning på en häst. höhö, jag tog valle och alla gissade rätt direkt.
fixade loppan och for ut barris. blev bara galoppsträckan fram och tillbaka. hon skrittar så jävla söligt att det inte är sant, hehe. på hemvägen drog hon järnet och det var ganska mysigt måste jag säga.
fixade kungen. fick skritta honom om jag ville. klart man ville det. nåja, han verkade lite pömsig efter igår. så jag tänkte prova rida barbacka på honom för första gången nånsin. han stod blixtstilla när jag klättrade upp, väntade hur snällt som helst medans jag apade mig till rätt ställe. sen gick han så försiktigt. efter ett tag började han knata på i sin vanliga fart. lugn och fin hela vägen. vände en bit efter vattengraven. han brukar ju liksom bli vild när man vänder, men han skötte sig! han småtravade lite då och då, men inga språng och bus. så stolt över honom. han är verkligen bäst i världen :) lycklig och inte öm i ryggen efteråt.
tagit hand om allt som fanns kvar att göra med kusarna. hjälpte sen till att fodra så jag skulle få lifta. haha, stackars vanja. men antar att jag får ge igen sen när jag fått mitt kort ;)

 

ska kolla lite bones eftersom det inte är något bra på tv. kanske tar itu med ett eller annat skolarbete. ska försöka få sova ett bra tag imorrn, men ändå vakna i lagom tid så jag hinner plugga. well, måste ta itu med den här bloggen någon dag också. jävlars vad jag har mkt att göra egentligen, och alldeles för lite tid. som vanligt .. tjingtjongtjines

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide