on your knees

om jag ska vara ärlig så drog jag mig lite imorse. så jag kom till stallet ungefär tjugo över åtta. släppte ut mina pärlor innan jag greppade grepen och började mocka i klubbstallet. hann bara med två hästar. fyllde sen påsarna, mockade åt mina djur och gjorde klart allt. försökte fota lite bilder i hagarna, men dom flesta hästarna fattar ju inte att dom ska stå stilla och posa så dom följer glatt med en runt i hagen. så inga fotomässigt bra bilder idag inte, det är inte det lättaste i skrothagarna. fotade bara på skoj idag alltså. men jag är väldigt förvånad över kvaliten på många bilder. i stort format, så är dom helt okey. önskar bara att det fanns någon som var sugen på att hjälpa mig så jag kunde få fota lite porträtt och exteriör bilder på bland annat dom nyare hästarna. är väldigt fotosugen :)

hunnit vara förbi staden och kolla jacka, men det fanns bara massa skit. ingen dög. och alla var för dyra. woho, extra pris 2000 kronor, eh. min förra jacka trivdes jag kalas med. helt vanlig och tråkig, helsvart och billig. 200 kronor på rusta. skämmigt, men sant. jag är inte så brydd. jag hatar kläder, vilket kanske märks. coolaste stilen i stan.

tillbaks till stallet och borsta, rida valle. fick med oss sällis idag. det blåste storm utomhus, usch. poan var lite tittig och spänd, men knatade för det mesta snällt på framåt. aningens överhurtig var han, men så brukar han ju vara med sällskap. travade inte alls mkt, men det var mysigt ändå. han blev svettig efter ridturen, lite dålig kondis kanske. och kanske lite för mkt kläder också, nåväl.
när han var klar och allt jag kunde fixa till olle också så stack jag hemåt.

tjalala, har kollat två til gossip avsnitt. kalas. nu har jag bara fyra avsnitt kvar av säsong ett, helnice. vissa andra filmer är färdiga och redo att kollas. så det ska göras inatt. funderade om man skulle kolla world trade center som går på tv också. aja, får la se hur jag gör. men det blir iaf film, film och film ;) take care


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide