sleepless

hej, hej, hemskt mycket hej
fan vad jag suger på att uppdatera. men alltid när jag börjar skriva så ångrar jag mig ett par gånger och tillslut så klickar jag bort allt. har ständigt så mycket att skriva om, men finner inte ord och kan inte få ut dom på rätt sätt ur hjärnan.

strax efter att jag uppdatera sist så var vi tvugna att dra ut och uppleva lite teenagedrama. nog får man sig ett gott skratt ibland, haha. men vad skulle dom gjort utan oss alltså ;)
red ut med jessica och chippen på lördag. vi red två varv runt stigen med mycket galopp. geez, vad madde blev svettig. chippen var bara varm. bra träning i alla fall, så det var välbehövligt.
hockeyn började tio på söndagen. var i stallet innan och gjorde madde. tog med emelie, hämtade danne och sen jesper. skulle fotat, men glömde gluggen hemma i all stress. efter matchen kom amanda och så väntade vi på jh innan vi drog och käka. gick och kollade lite i sporthallen medans. det var handboll. det såg sjukt tråkigt ut måste jag säga. men det är ju alltid roligare när man själv gör det. drog tillbaka till ishallen och kollade en till match.
trimmade sen med maddis, hon var ok, jag sög. that's about it.

ska bara vänta på morsan så drar jag väl till stallet. tänket göra bort det tidigare, men blev purkis och ides inte. det är ändå bra väder så hästen kan gott stå ute länge idag.
haha, och nått som feting stämmer är att jag gnäller som fan. alltså jag hittar alltid något hos någon att gnälla över. hahahahaha, nä, nu ska kungen börja dra sig mot stallet och fixa lite. ciao

Kommentarer
Postat av: ellan

sv; åh, tack! haha ja, jag kan lova att handboll är skitkul när man väl spelar det ;D

2010-02-19 @ 00:22:14
URL: http://elinstenlund.blogg.se/
Postat av: ANna

Haha vafan. Konstig häst. Men jag gillade att rida honom dock :P nån kille hade ju stått och gråtit när han skulle borsta honom. Varför har de en sån häst som riskolehäst egentligen? O.o



Hahah ja! Jag har märkt att han gillar och bli gnuggad på tänderna, lite sött. x)

2010-02-20 @ 19:12:37
URL: http://bboogeyman.blogg.se/
Postat av: Linnea Granström- Ungmamma & Ryttare

jag tycker precis likadant ang knopparna:)

2010-02-26 @ 08:24:08
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide