my mind goes on a trip

hej, hej, hemskt mycket hej
fredagen blev en lång dag. började med att jag skulle lifta med jh till stallet. men då var vi först tvugna att köra runt jesper som pajat skotern som vanligt och skulle och köpa någon rem. sen hamnade av någon jävla anledning uppe på kilen hos jonas. hade inte så mycket att säga till om på den punkten. men jh gjorde bort sin del i deras avtal och sen efter en lång tid drog vi till djuren. trimmade madde med graman och hon var skitfin.

började kvällen hemma hos hedqvist med ett par brudar, jag, jh, emelie, amanda och cassie mer precist. sprätta några cider och jag tog även ett glas piggelin. sen åkte vi till mellanområdet på partaj. chillade där och träffade folk. drack upp allt vi hade och då vart det tråkigt, en sjua, en kvarting och cider, hmh. haha, jag pimplade glas efter glas. föreslog till och med att vi skulle dra på krogen när vår dricka tagit slut. tror dom andra tippade av stolen nästan, haha. kände mig inte alls full eller nå tills jag skulle gå upp för trapporna. då kändes det lite ostadigt ;) nåja, jag hade då trevligt, drack lagomt och så med rätt sällskap funkar allt.

sen kom lördag. fattar inte hur jag lyckades vakna kring sex på morgonen efter att ha gått och lagt sig efter två på natten. konstig kombo. var i stallet till elva och målade. började med den turkosa färgen, riktigt snyggt. käkade sen middag med gänget.

                 

hängde med jh på kvällen. var en sväng till malmberget och hämta morsans margarin som hon glömt på jobbet. jessi fick träffa snygg t, dock bara på högt avstånd, synd. snackade lite och så hivade han ner det vi var ute efter. chillade hos hed. snurrade bil. hämtade cassie, chilla lite till. satt och snacka med grabbarna i köket medans jh fick agera sunshinecleaner. småkillar som har det lite för kul ibland kanske, stackars barn. snurrade lite till innan vi äntligen kunde fara hem och sova järnet. the end


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide