bump in the road

hej, hej, hemskt mycket hej
har som vanligt inte orkat uppdatera så mycket som jag tänkt. men var seriöst sjukt trött när jag senast skulle skriva. hade till och med öppnat upp sidan klart och allt, men jag somnade ;)

lördag: var i stallet tidigt på morgonen. eller när jag vaknade så var det över minus tjugo hemma och då är det alltid ett par grader kallare i stallet. så jag vilade en stund till och for till stallet först kring nio kanske. började mocka och sen vid halv tio släppte jag ut kusen med dubbla stalltäcken. egentligen är hennes köldgräns minus tjugo, men det är så trist för pållan att stå inne hela dagen. så med extra kläder funkar allt. gjorde klart allt i stallet. mockade även till vallsi och fyllde pärlornas påsar. åkte tillbaka lite senare och gjorde resten. longerade maddis och hon var väldigt duktig och lydig.
efter många om och men körde vi lite bil. snurrade med morsans bil, vilket hon inte gillar, hehe. körde runt med en massa snygga grabbar hela kvällen. okey, hehe, smågrabbarna som tjatat till sig en raggartur. dom var då nöjda och glada, trots avsaknaden av snygga brudar. sen bytte vi till bmwn och tröck in ytterligare ett par grabbar i baksätet. droppade av två småkisar och så forsatte kvällen med jeppson, lucke och kennä. såklart hann jh bli stoppat av bengen, men dom är ju flum. fast börjar tro att det är jeppe som är polismagnet eller nått. han är fan alltid med. eller så är det jag, hahaha, är ju fan också alltid med ;) säger bara en sak efter den kvällen, grr. hahahahaha ..

söndag: jenny skulle släppa ut damen, men det var för kallt på morgonen. så jag fick pallra mig dit lite senare och dubbeltäcka henne igen och så fick hon gå ut ett par timmar åtminstone. mockade och gjorde klart. for på stan med carre sen. letade gardintyg och hjälpte att handla mat. red dressyr/markarbete på kvällen. la bara två småhinder längst långsidan med ett par meter emellan. lite mer lydnadshoppning så höjden legade bara på max femtio om ens det. hästen var super! lyssnade sjukt bra och kändes riktigt fin. red på ett hinder till en början och vände runt igen. tog båda åt varsitt håll några gånger. sen linjen åt båda hållen och kusern var klockers. råka komma lite nära sista hoppet så bommen åkte ner i backen. så när jag ändå var tvungen att hoppa av och stoppa upp den höjde jag ena hindret till sjuttiofem-åttio på ett ungefär. tog det tre gånger och det gick bra. skönt att få lite mer språng i kroppen, för oss båda. lallar man bara runt på knappt femtionivå är det big difference. så nu taggar vi tisdag och håller tummarna för att vi slipper avfallningar. i alla fall tre stycken, haha ;)

måndag: var och handlade med jh. drog och fixade färg först av allt. blev dösnyggt. limegrönt, turkost och silvergrå. det kommer bli riktigt nice. for på dollar och handlade mer saker. åt lunch i stallet och drog sen hem. var tvungen att hämta josefin från skolan vid två, och sen även köpa hundmat åt doggelito. for i samma veva på granngården och köpte mat åt maddis och även grimma. fanns ingen med massa mjukt ludd, men får lösa det med vanligt ludd. och ingen bh fanns det heller. hon hade behövt en då hon får skav på bogarna. nåjo. satt igång målandet i stallet också. fick hjälp med mockning och påsar, vilken lyx. sen målade vi litegrann i nya teorisalen. måste måla ett varv till på det som blev gjort idag, och sen vänta på att väggen blir helt färdig. spännande. kände att madde skulle få måsta komma ut då hon inte vart ut sen förra måndagen. dock visade termometern -26 när jag var redo. men klädde på kusen och drog en barris. skrittade runt småstallen och lite på banan. vi överlevde, men kusen var verkligen på hugget och kastade sig och hoppade till för ingenting.

(orkar inte lägga in bilder nu, ögonen håller på trilla igen. orkar inte heller avreagera mig här i bloggen på dagens fuckade människor som förstörde min måndag. kommer väl imorrn om jag fortsätter surar)  godnatt för helvete

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide