and it hurts with every heartbeat

no blogging yesterday. men det hände ändå inget intressant som vanligt, huhu.
var förstås i stallet. målade en massa. började på trycket och gjorde i princip klart det.
red ut en haj som var oootroligt pigg, taktade a lot och sprang som en dåre i galoppen :)


idag målade vi klart ALLT ! fyfabian vad skönt, nu är man måttligt less på målande. nu väntar bara inredningen som ska ske på söndag äre tänkt, när soffan också anlänt. kul, kul.
skrittade ut cavatisch till krematoriet och tbx, fick det om jag hann och det hann jag. han var snäll, en gammal farbror lix, hihi. jag och ovebus for ut runt stigen med ab & bollo. skrittade och travade litegrann till galoppettisträckan och där tog vi en galopp som slutade i rejs. när anna försökte stanna så råkade vi susa förbi och så fortsatte det. sen skrattade iaf jag så mkt att bromsen inte funkade. huhu, men sen stannade han snällt näre väl var det jag verkligen ville ;) kan ju konstatera att den där super olle inte går av för hackor heller (haha, eller hure nu brukar sägas ;d).  im proud of him ..

kikade när snyggve blev igenomkören av sin matte som inte ridit på ett x antal  veckor. han är så fin, och jag blir avis när jag ser dom. så vill jag också kunna rida ! tog in han och grejade with him. slängde på ett par back on track hasgrejs, avancerat värre, maha. kom hem riktigt tidigt.

handlat en glass, provade ny smak, den var ingen hit. har testat tre olika, ingen har dugit hittils. well, maria kilade hit, vi bakade kladdmuffins och kikade tv, huhu, kuuuligt -för mig ja .. 

ska kirra lite grejs och sen en dejt med john b
  adios .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide