fly over the sea

gjorde mitt nationellap. i matte på cirkus 2 timmar. jag gillar inte salskrivningar, eller jo kanske lite. har ingen aning om hur provet kan ha gått. även om jag skulle råka tycka att det gått bra så brukare ändå gå dåligt.  oups, glömde ju lämna in mina val papper till 2:an, damn.

började bygga på en bädd i sigges gamla box, spånade lite också. så snarre kan olle flytta in. lite jobbigt att bo mitt i lektionsstallet .. red en runda runt stigen med super olle. inge svammel idag. skyggade en gång för en sten, och vågade inte gå förbi en snöklimp, haha. men duktig poa iaf ;)     dressade med valis i ridhuset. smockat med folk, suck. kusen blir så himla laddad och okoncentrerad, och då blir jag spänd och sitter bara och väntar på hans trix. sakta, men säkert minskade antalet och då gick det att rida ju. vågade faktiskt ta i idag, och det gav resultat :) han var så fin, så fin. med tanke på att vi red ensamma dårå ..
råkade söla och blev lite sen, tur att det inte skulle larmas. kom hem kring 9. stackars loppis, hann inte dona med henne, bara sätta om täcket. skuldkänslor ..

kom på att jag och bfot är rätt lika ändå. kanske därför vi höll ihop på heden. haha, vi har i princip samma humor och tycker ganska likadant. lite trist att vi skilde oss, men man kan inte var gifta föralltid jue ;)

huga, ätit en negerboll, nötter och druckit en festis idag. och jag är inte ens hungrig. stackars min kropp, den kan ju inte må så jävla bra av sånt. huhu, men är ensam hemma och orkade verkligen inte börja laga nått.
är galet trött nu, så det blir nog sängen direkt.
kanske tidig morgon imorrn, har inte bestämt mig.
us-möte kl 11 iaf. gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide