i just wanted you to know

skolkade som sagt från båda sista lektionerna. drog till mammas jobb och pusslade en pusselboll. det var ganska avancerat tills jag hittade siffrorna på baksidan som gjorde det enklare. hon körde mig hem och sen till stallet.
min plan var att rida först och mocka sen. men arne hade mockat redan, göllehon :) fick se mig ett gammalt, välbekant ansikte som tillhörde en viss julia. det kändes kul att återse henne. och hon hade med sig sin hund daysie. puss på den. hon var hur söt som helst, en boxer. jag ska stuula den, hihi.
red inne med super o. vi var ensamma i stora ridhuset, tack gud för det ! bestämde mig för att börja om från början och vara helt lugn. det gick jättebra. eller i början vare lite motgående, han försökte hela tiden fråga om han var tvungen. men sen så knatade han på hur bra som helst, skönt.
super valle red jag lektion med. det gick helt ok. faktiskt ganska bra. galoppen gick mkt bättre än vanligt. fast sen var han så sjukt okoncentrerad och kikade bara på vad alla andra gjorde, knasus. i avtravningen fick jag han låg, lång och avslappnad, snice.
och idag hittade jag grobianernas verk. olles täckessnören på innetäcket var helt trasiga, och valle hade dragit av en kardborregrejs på sitt ena skydd + att hans täcke hade pajat. herregudars, dom måste ju ha haft värsta pakten.

käkade nyss på en ben & jerrys coockie dough. grr, farligt gott. men ack så dyrt. 500 ml för 52 kronor. tog en av smakerna jag smakat förut. man blir lite less på den om man äter för mkt, men nu har jag sparat mer än hälften, huhu. den som spar han har ;)
nä, kanske sängen nästa. min favorithobby är att sova.
det finns inte mkt som slår det.
     tjolahopptjolahej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide