i wanna be a rockstar

har börjat med en dålig vana, att jag måste blogga varje dag. och jag som ändå aldrig har nåt intressant att berätta, haha. får se hur det blir i framtiden.

igår red jag ut valis min prins. runt hela stigen. han var spänd och tittig. i första galoppen gjorde han ett ålsprång, huhu, det var kul. han laddade som fan på glpsträckan. där fick han länga. och jag kan lova att han längde, han tog i för kung och  fosterland. det har jag aldrig vart med om tidigare och det var en underbar känsla som inte kan beskrivas med ord, shises. vid första skidkorsningen fick vi vänta på att två skidisar skulle brumma förbi, valis var inte alls rädd. sen andra skidkorsningen i slutet så fick vi vänta på samma snubbar igen, haha, dom verkade smått förvånade, hahahahaha.
red dressyr med calle i ridhuset. försökte vara seriös och det funkade en del. han var duktig och sprang på. när jag krävde saker av honom så grymtade han en massa, haha. i slutet blev han lite bänglig i munnen, säkert för att det blev jobbigt. fanny och frida var också i ridhuset och hjielp vad dom svammlade, man fick sig iaf ett gott skratt i samma veva.

hjälpte lite med kvällsfodring så jag skulle få lifta hem.

och nu ..
.. har jag fan lite träningsvärk i vaderna sen igår ..
.. och ska jag fara till stallet. har bara en häst, shises, känns lätt. kanske man hinner smörja lite nogrannare nu, som jag  tänkt göra flera dagar, huhu.
well, well. kanske updat. later. hihi,  för det är ju  så kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide