just go away

klev upp kring halv 8, var ganska pigg ändå. v kom och plockade upp mig innan vi brummade till kusarna. full rulle ända till kl 1. det gick ganska fort att mocka åre, för vi var så många. haha, jag mockade till 2 spilthästar. peace
hade us-möte. var totalt ovettigt. kände mig bara pissed off. allt är så halvdant och omotiverat. nästan alla är så äckligt oärliga. gullegull och sen backstabbingbitches. grow up ffs ! red super olle för lo. han kändes lite okoncentrerad i början, men sprang på ganska fint sen. han var duktig och matten var nöjd. han hade levt upp till sitt namn både igår och idag. bra, bra. valle skulle ut. fick med oss maria & gur. red m's favoritrunda, till trollskogen, haha. min korvgubbe var pigg så in i bomben, men det var bara skoj. han är alltid finare än finast :) blev kvar till efter 7, brummade då hemåt med v.

väntar på carro som ska skicka bilder från yesterday.
har väntat i evigheter nu .. hon är så långsam ;)
jobbigt som fan, borde skriva historian. om den där snubben john locke, han är booring. men vafan har redovisning imorrn, muntlig tillråga på allt. har ju lovat att var bra, annars blir min grupp ledsen.

ska nog kanske ta tag i det hela. men jag är så tröött.
oj, nu har bilderna kommit. lägger ut många bara för att ..
.. jag gillar pånybuset. kvallan suger hära :\
tjingbaj

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide