lalalalikey

tidig morgon, men jag orkade upp. så borde det vara på veckodagarna också ;)
filmade marro & guren i dressyren. blev tävlingssugen. när vi har miniklubbis tror jag att jag ska vara med om jag får och om jag har någon kul kuse, huhu. och om jag vågar.

skrittade ut med valle i det mysiga vädret. tog oss till kremma. massa läskiga skidisar, men när han väl frusit fast en gång så var han riktigt duktig och småkika lite på dom bara. pigg poa, taktade på hemvägen. blåste upp sig och var knas. livrädd för allt som hade med människor att göra. haha. han stegrade en gång, inte helhjärtat dock, så jag satt kvar, maha.
sen vare dressyr med olle för lo. han var helt uppochner när jag ledde runt han, hoho. fast helsnäll när jag väl suttit upp. han var superfin. sökte sig mer på tygeln och var stadigare. kul, kul. han skulle bli helkluppen senare. pommes och bananer. men dom lyckades faktiskt, han var en snäll kuse då. snice. hade noll motivation later, visste inte vad jag skulle göra med loppis. tömkörde iaf en stund inne. eh, gick inte alls först. hästen gjorde bara öppna av sig själv. nåja, tillslut så gick det lite bättre.
imorrn ska jag rida valle på lektion med dressarna för lo. olle får antingen vila, eller skritta ut, beroende på vädret. låter finemang.

nu har loppis fått sig en fodervärd, lillalina. det blir nog jättebra. hon och hennes mor skulle ha skruttan måndag, onsdag, fredag och söndag. så jag och linda får dela på tis, tors, lör. ska bara ha henne på tisdag nu till veckan. ganska skönt med tanke på att det blir en hel del olle & valle en tid framöver :)

nu ska jag smaka lite på marängswischen innan det är dax
att hoppa i säng, sovmorron imorrn, very nice. tjinghejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide