let us kill her

red calle på lektion. gick sådär. han kändes hård i munnen och sen kändes jag hård i handen. tycker att jag bara blir sämre, blev dock dumförklarad av anneli när jag yttrade mig om det .. well.
red ut  med min bästa vän. galoppsträckan fram och tbx blev det. sadeln + mina chaps = perfect match. fan vad mina skänklar låg bra ;) poan var världsbäst som vanligt. tårarna började tillomed rinna. okey, dock pga fartvinden, men ändå, hihi.
borstade på olle en snabbis. innan jag brummade hem med linda.

är lagomt irriterad på den där e som ska gnälla på att jag rider med graman (ridbilden från let me smile for you). javisst alla har olika åsikter om hjälptyglar, men ändåååå. jag var också emot de från början, men nu äre shitthesame. jag litar på att lotta vet vad hon gör när hon slänger en graman i mina händer. och det är ju inte så att jag sitter och blåhåller i den jävla extra tygeln. oftast hänger den löst eller just kortad. ggr, vad jag än sa så hade hon världens argument emot. fan nu fick hon mig att känna mig grymt kass som rider på graman och egentligen inte ens borde sitta upp på hästen som jag inte kan rida annars. fyfarao

nu ska jag sova, en stor dag imorgon. eller iaf en dag som har mycket att bjuda på. skola, valle & olle ska ridas, hästkunskap (markarbete :D), fiket med vix. fortast möjligt ska jag försöka rösta bort fiket från min lista, inse att jag inte hinner ..
nåväl, gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide