Pang pang, boom boom, crash - mister Cool

snook - mister cool har verkligen fastnat på min hjärna. den snurrar på repeat, och det värsta är att jag knappt kan låten. sjunger nog lite galet må jag tro. fast den är ganska hipp, riktigt cool. huhu, har haft så knasiga låtar på hjärnan på sistone.
men iaf, lyssna på lenny kravitz - i'll be waiting. kanske inte riktigt vad jag annars brukar lyssna på men den är ganska bra, ett tag :)
___________________________

lång skoldag, men den härdas lätt ut med mina braiga kompisar. dom är så knäppa i skallen att man bara måste tycka om dom. vilken tur att jag var dum nog att välja natur, annars hade jag aldrig lärt känna dom ..

red lehigh på lektion. jag var riktigt dålig ! åkte mest häst hela tiden. eller i slutet vaknade jag iaf till och då gick det aninges bättre. naw, stackars kusen. nåja, ingen katastrof sa hans matte ;) jag var bättre i lördags, då åkte jag inte lika länge, haha.
olle skulle antingen skritta eller vila, men changed plans. han fick springa inne lite idag med. jag var dålig ! igen .. fast inte fruktansvärt nurå. super ollen var inte riktigt fit for fight heller så allt var inte bara mitt fel. avspänd och duktig i slutet. ibland äre ganska kul att rida unghäst. annorlunda om inte annat. -måste lära mig att dra fram mina attans skänklar - mitt närmaste mål.

imorrn blire tandis på morgonen, lite sovmorron. oups, hoppas dom inte klagar på min tandborstning som vart mer än slarvig på senaste, huhu. sen stallet, ska rida ut valleman. har loppis med, men vet inte vad hon ska göra. fodervärden vill säkert rida dom dagar som hon har kusen, så det blir kanske en promenix beroende på graderna ute.

gonatt !   /en kass jess.

Kommentarer
Postat av: josefin grundell

haha, bra att du valde natur ;) annars hade jag aldrig fått se anders

2008-02-06 @ 21:43:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide