selfish bitch

igår vare en chill dag i stallet. arne hade mockat igen. och valle fick vilodag för det hade han inte haft på länge. red ut olle med fanny & julle. kingen var helt psycho och vildade upp super olle. han bockade och hoppade, det är det mesta han gjort ute med mig, hihi. ledde fram två odjur samtidigt till hoppningen, sen försökte jag plugga svenska. haha, det gick inge bra. vänjuz kom och hämtade oss, vi hämtade pengar, for hem till v, bärde kartonger ner till en läskig källare, kollade skräckis. myspys med morris och dip också ;)

idag har jag vart i skolan hela dagen, stolt ! fast det var ganska slappt.
red super olle för lo. red ganska länge, massa galopp. men hon var nöjd. och är hon nöjd, så är jag också nöjd, huhu. nämen, jag går bakåt så all creds till kusen. red med på en lektion sen med valle, det gick lite sisådär, men galoppen finemang. nu börjar jag fatta vad jag ska göra, snice. han hade dock klivit av sig en fot, inte bra ..
mockade efteråt, fick fyllda påsar. råkade berätta lite för mkt om mitt liv. dum som jag är. men om nån frågar typ, hur gåre i skolan, ska man då säga som det är eller bara låssas att det är svinabra ? pommes.

är så sugen på att utforska alla ben & jerrys smaker, många lät lockande. så när jag sparat penkisar ska jag inhandla. förresten bara mitt i allt så fick vi veta omdömen i skolan, jag hade 2 ig:n, oj ! ena i idrott för att jag inte gjort livräddningen än, ska fixa den teoretiskt later. sen kemin där jag kuggade på senaste provet, men det var många som fått samma. i svenska hade jag bäst, en muntliggrej och då ligger jag på mvg :) nånå, fick inte reda på alla ämnen.

nu ska jag kika vidare på womens murder club och sen plugg.
måste plugga fysik, har prov imorrn, på optik, tuungt och tråkigt.
men känner att jag vill klara provet. men kan ingenting, uhu.
tjabadaloba /jess.

image75
pärlorna ;-*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide